Kako gledati Netflix na Google Home Hubu

Vjerojatno je točno reći da Google Home Hub nije zapalio svijet kada je objavljen. Poput Amazon Echo Showa, kućni pomoćnik na ekranu bio je dočekan s prigušenijim pljeskom nego što se internetski div nadao. Nekoliko mjeseci kasnije i mali pomoćnik na dodirnom zaslonu postaje sve popularniji, pogotovo jer sada možete gledati Netflix na Google Home Hubu.

Kako gledati Netflix na Google Home Hubu

Jedan nedostatak Echo Showa bio je to što nije mogao reproducirati YouTube video zapise. Google Home Hub bio je prirodno kompatibilan od samog početka, a sada je kompatibilan i s Netflixom. Postoji hrpa drugih aplikacija koje možete koristiti sa svojim uređajem koje pokrivaju audio, video, podcaste, produktivnost, kupovinu i neke aplikacije za pametni dom. Popis aplikacija počeo je mali, ali je od lansiranja silno narastao.

Gledajte Netflix na Google Home Hubu

Da biste gledali Netflix na Google Home Hubu, sve što trebate učiniti je dodati aplikaciju i postaviti je. Proces je vrlo jednostavan i očito će trebati pretplata na Netflix za rad.

  1. Pokrenite aplikaciju Google Home na svom telefonu.
  2. Odaberite Izbornik i Google asistent.
  3. Odaberite Više postavki i usluga.
  4. Odaberite Video i fotografije.
  5. Odaberite aplikaciju Netflix i odaberite Veza.
  6. Unesite pojedinosti svog Netflix računa gdje se to od vas zatraži i ponovno odaberite Poveži.

Sada biste trebali moći gledati svoje filmove i TV emisije na Google Home Hubu. Možete ga postaviti i za korištenje glasovnih naredbi ako želite. Na primjer, ‘OK Google, pusti Stranger Things’ na TV-u’ ili ‘OK Google, pusti sljedeću epizodu’. Postoji hrpa glasovnih naredbi koje možete koristiti ovisno o tome što želite postići.

  • Recite "OK Google" da probudite svoj Google Home Hub.
  • Recite mu "Otvori YouTube na TV-u" ili "Otvori Netflix na TV-u".
  • Recite "Gledaj krunu na TV-u" ili "Gledaj krunu na Netflixu na TV-u".
  • Recite "Play Stranger Things on Chromecast"
  • Recite "Pogledajte sljedeću epizodu na TV-u" ili "Pogledajte sljedeću epizodu Krune na TV-u".
  • Recite "Pauza", "Premotavanje unatrag" ili "Stop" za dodatne kontrole.
  • Recite "Premotajte 2 minute na TV-u" da budete precizni.

Glasovne naredbe su logične i odnose se posebno na ono što želite gledati i gdje to želite gledati. Budući da Google Home Hub može reproducirati sadržaj na vašem TV-u ili Chromecastu, morate odrediti na kojem uređaju želite da se reproducira. Inače, korištenje sustava je jednostavno. Ovdje su navedene glasovne naredbe.

Rješavanje problema s Netflixom na Google Home Hubu

Podrška za Netflix na Google Home Hubu je relativno nedavno i aplikacija nije najljepša. Proveo sam dobar sat sa svojim prijateljem koji je vlasnik Google Home Hub-a kako bih dobio ovo postavljanje kako bih mogao napisati ovaj vodič i nije bilo najlakše. Morali smo nekoliko puta povezati Netflix s Hubom kako bi ispravno radio.

Ako dodate aplikaciju Netflix na svoj Google Home Hub, povežete je i još uvijek ne radi, pokušajte postaviti zadani TV ili uređaj za reprodukciju. Činilo se da je to u redu kad smo to učinili. Ako imate problema s reprodukcijom na Netflixu, možete pokušati ovo da vidite radi li. Uvijek ga možete poništiti ako se ne dogodi.

Morat ćete postaviti svoje uređaje za reprodukciju prije postavljanja zadanih.

  1. Otvorite aplikaciju Google Home.
  2. Na izborniku odaberite Račun i uređaji.
  3. Odaberite uređaj koji želite koristiti kao zadani.
  4. Odaberite ikonu postavki zupčanika u gornjem lijevom kutu.
  5. Odaberite Zadani TV da biste ga postavili kao zadani uređaj za reprodukciju.

Nakon što to učinite, Netflix bi se trebao normalno igrati na Google Home Hubu. Ionako nam je uspjelo. Druga prednost ovakvog načina rada je što više ne morate dodavati 'na TV' svojim glasovnim naredbama. Možete jednostavno reći 'OK Google, igraj Stranger Things' i on će razumjeti vaše naredbe i igrati na zadanom uređaju.

Čak i ako postavite zadanu vrijednost, i dalje možete igrati na drugim uređajima tako što ćete je navesti u svojoj glasovnoj naredbi.

Ako i dalje imate problema s gledanjem Netflixa na Google Home Hubu, možda biste trebali pokušati ponovno povezati dva računa prema prvom postupku. To smo učinili nekoliko puta prilikom postavljanja i činilo se da je u redu. Nije bilo problema s prepisivanjem prethodnog zahtjeva za povezivanje novim, tako da bi to moglo raditi i za vas.

Jeste li se dobro igrali Netflixom s Google Home Hubom? Jeste li morali pronaći rješenje ili je uspjelo prvi put? Imate li savjete za postavljanje? Recite nam o njima u nastavku ako to učinite!