Može li Venmo slati novac na PayPal?

Venmo je vrlo sličan PayPalu, poput njegovog modernog rođaka. Dvije usluge zapravo lijepo koegzistiraju, iako još uvijek nemaju izravnu vezu. Da odgovorim na pitanje iz naslova, Venmo ne može poslati izravno PayPal-u, ali postoji rješenje.

Može li Venmo slati novac na PayPal?

Možete povezati jedan bankovni račun s obje usluge, tako da kada primite novac od Venma, možete ga koristiti s PayPal-om. Ovo bi moglo zvučati zbunjujuće, ali u stvarnosti je prilično jednostavno. Uzmite jedan bankovni račun i koristite ga za Venmo i PayPal.

Čitajte dalje za više detalja i kratku uputu za ovaj jednostavan zadatak.

Što trebaš

Pretpostavit ćemo da znate da Venmo radi. Postoji online aplikacija za Android i iOS uređaje koju možete preuzeti klikom na navedene poveznice. Venmo je povezan s bankovnim računom, u ovom slučaju, istim onim koji koristite za PayPal.

Osim toga, potrebna su vam sredstva na istom bankovnom računu. To možete učiniti prijenosom novca s Venmoa na svoj bankovni račun pomoću aplikacije Venmo. To ćemo također objasniti u sljedećem odjeljku. Obično je potrebno do tri radna dana da se novac prenese, ali ako jedva čekate, možete platiti naknadu od 1% i novac će biti odmah prebačen.

Također vam je potrebna aplikacija PayPal za Android ili iOS, budući da Venmo prijenosi neće raditi na desktop verziji PayPala. Međutim, to bi se moglo promijeniti u budućnosti, za detalje pogledajte službenu stranicu podrške za PayPal.

paypal

Brze upute za Venmo

Evo kako funkcioniraju prijenosi novca na Venmu:

Prilikom primanja novca

Ako želite primati novac putem Venma, trebate navesti bankovni račun:

  1. Pokrenite aplikaciju Venmo.
  2. Dodirnite izbornik s tri retka na vrhu.
  3. Dodirnite Načini plaćanja.
  4. Odaberite Dodaj banku ili karticu, a zatim Banka.
  5. Unesite podatke o svom bankovnom računu. Ne brinite, Venmo je vrlo siguran.

Ne morate potvrditi svoj bankovni račun, ali biste trebali. Nakon toga možete slati novac iz Venma u svoju banku.

Prilikom slanja novca

Slijedite upute za slanje novca s Venma na vaš bankovni račun:

  1. Pokrenite Venmo na svom uređaju.
  2. Dodirnite tri linije pri vrhu.
  3. Dodirnite Upravljanje saldom, Prijenos novca ili Prijenos u banku. Sve su to opcije za različite uređaje.
  4. Odaberite iznos novca koji želite poslati i način slanja (normalan ili instant).
  5. Potvrdite da želite prenijeti novac. Obavezno još jednom provjerite podatke o bankovnom računu.

Sada kada ste poslali novac iz Venma na svoj bankovni račun, možete koristiti ovaj novac za PayPal.

Venmo Pošalji na PayPal

Slanje novca s Venma na PayPal

Sve što vam preostaje nakon što pošaljete novac s Venma na isti bankovni račun koji koristite za PayPal je prijenos sredstava. Slijedi upute:

  1. Možda ćete morati pričekati do tri dana ako odaberete redoviti način prijenosa s Venmoom. Nakon što novac stigne, pokrenite aplikaciju PayPal na svom telefonu.
  2. Možda ćete morati postaviti PayPal Cash ili Cash Plus račun ako ga već nemate. Posavjetujte se sa službenom stranicom podrške PayPal ako vam je potrebna pomoć u vezi s tim.
  3. U aplikaciji PayPal odaberite Dodaj ili prenesi novac, odmah ispod stanja.
  4. Odaberite iznos novca na koji ste prenijeli koristeći Venmo.

To je to, novac će brzo biti na vašem PayPal računu. Ovako prenosite novac s Venma na PayPal. Ne brinite, nema dodatnih naknada ili poreza, tako da ćete dobiti isti iznos. Može potrajati nekoliko dana, ali isplati se.

Možete ubrzati proces plaćanjem trenutne Venmo naknade, ali to ovisi o vama. Ako šaljete puno novca, razmislite o tome da pričekate neko vrijeme umjesto da platite previše.

Nije idealno, ali radi!

Slanje novca s Venma na PayPal nije baš najbrže, ali funkcionira. Sve što trebate je zajednički bankovni račun za dvije usluge prijenosa novca. Nadamo se da će Venmo i PayPal omogućiti izravne prijenose u budućnosti, što bi svima znatno olakšalo stvari.

Do tada vam je ova metoda na raspolaganju i na nju biste se trebali prilično brzo naviknuti. Nije velika stvar, ali može biti teško čekati do tri radna dana na svoj novac. Koristite odjeljak za komentare u nastavku da podijelite svoja iskustva.