Kako vidjeti poslani zahtjev za prijateljstvo u Snapchatu

Ako ste strastveni korisnik Snapchata, vjerojatno svaki dan objavljujete priče i šaljete Snapove. Što više ostanete aktivni, to ćete imati više prijatelja. Tako to funkcionira.

Ponekad vas prvi dodaju, a ponekad šaljete zahtjeve za prijateljstvo drugima. Ali što ako pošaljete zahtjev za prijateljstvo pogrešnoj osobi? Ili ste ga poslali pravoj osobi, ali ste se predomislili. Kako pronaći taj zahtjev za prijateljstvo i možda ga vratiti?

Pregled poslanog zahtjeva za prijateljstvo

Snapchat se razlikuje od drugih aplikacija za društvene mreže po tome što postoji mnogo različitih načina na koje možete dodati prijatelje. Dobro, ali što je s onim poslanim zahtjevima za prijateljstvo?

Kada nekome na Snapchatu pošaljete zahtjev za prijateljstvo, on će primiti obavijest. Vaše ime će se pojaviti u njihovom odjeljku "Dodali me" i odatle mogu prihvatiti ili zanemariti vaš zahtjev.

Ali što učiniti ako želite vratiti zahtjev za prijateljstvo? Snapchat nema određen odjeljak za zahtjeve za prijateljstvo koje šaljete kao i za one koje primate.

Ali uklanjanje poslanog zahtjeva za prijateljstvo još uvijek nije komplicirano. Sve što trebate učiniti je otići na njihov profil i ponovno pritisnuti gumb "Dodaj". To je sve što trebate učiniti da uklonite zahtjev za prijateljstvo.

Snapchat

Kako dodati prijatelje na Snapchat

Snapchat može biti ono što želite. Možete samo slati Snaps svojim najbližim prijateljima i objavljivati ​​priče za nekoliko odabranih. Ali to također možete učiniti vrlo javnim i privući mnoge prijatelje iz cijelog svijeta. Snapchat da ne dodajete prijatelje na nekoliko načina.

Kada izradite profil, možete odmah dodati osobe s popisa kontakata svog telefona. Ako imaju i Snapchat račun, naravno. Ako ne, možete ih pozvati da vam se pridruže.

Drugi način za dodavanje prijatelja je pretraživanje po korisničkom imenu. Možda ste nekoga upoznali izvan mreže i razgovarali ste o tome koliko oboje volite Snapchat. Možete ih pitati za korisničko ime i prijatelje. Evo kako to radite:

  1. Pokrenite Snapchat na svom uređaju.

  2. Dodirnite ikonu povećala.

  3. Upišite korisničko ime svog prijatelja ili njegovo ime.

  4. Odaberite "+Dodaj" i pošaljite zahtjev za prijateljstvo.

Oni će odmah dobiti obavijest o vašem zahtjevu. A kad vas prate natrag, možete početi razmjenjivati ​​smiješne snimke i isprobavati filtre i leće.

Snapchat Pogledajte Poslani zahtjev za prijateljstvo

Brzo dodavanje i spominjanja

Kada neko vrijeme koristite Snapchat, možda ćete se osjećati kao da ste dodali sve ljude koje ste mogli. Možda će biti neugodno početi dodavati nasumične strance, a da ne spominjemo da bi to moglo biti opasno.

Značajka "Brzo dodavanje" je popis ljudi koje Snapchat preporučuje da dodate kao prijatelje na temelju vaših zajedničkih prijatelja. Popis ćete vidjeti u odjeljku Pretraživanje ili kada dodirnete opciju "Dodaj prijatelje".

Možete se pomicati prema dolje po popisu i odabrati "Dodaj" pored osoba s kojima se želite sprijateljiti. Ili odaberite "x" ako ne želite vidjeti određenu preporuku.

Dodavanje prijatelja putem spominjanja izvrstan je način da steknete više prijatelja na Snapchatu. Možda ćete vidjeti nekoga spomenutog u Storyju i odlučiti da mu želite poslati zahtjev za prijateljstvo. Prijeđite prstom prema gore po Priči, a zatim dodirnite "+Dodaj".

Snapcode

Jeste li čuli za Snapcodes? To je super prikladan način za dodavanje prijatelja, otključavanje leća i pronalaženje uzbudljivijeg sadržaja na Snapchatu. Kada kreirate račun, automatski dobivate svoj Snapcode.

Snapcode možete spremiti tako da dodirnete svoj profil, a zatim odaberete "Spremi Snapcode", koji će ga poslati u vašu kameru ili galeriju. Ali na taj način možete dodati i prijatelja na Snapchat. Evo kako to radite:

  1. Vaši prijatelji bi trebali otvoriti svoje Snapchat aplikacije i dodirnuti ikonu profila.

  2. Upotrijebite svoj Snapchat da skenirate njihov Snapcode dodirom i držanjem zaslona.

  3. Odaberite "Dodaj prijatelja".

Možda na prvu zvuči malo komplicirano, ali nema puno toga. Kada se družite s nekim i želite postati prijatelji na Snapchatu, skeniranje Snapcodea najbrži je način da to učinite.

Pogledajte Poslani zahtjev za prijateljstvo

Snapchat i prijatelji

Kada pošaljete zahtjev za prijateljstvo pogrešnoj osobi, možete ga, na sreću, vratiti. To nije nešto što se događa često, to je sigurno, ali se događa. Najbolje je biti spreman za svaku moguću situaciju.

Jeste li ikada morali vratiti zahtjev za prijateljstvo? Javite nam u odjeljku za komentare u nastavku.